5 november: livestream uitreiking award Overheidsmanager van het Jaar

03 november 2020

Esther Lieben, directeur en Commandant Brandweer van de Veiligheidsregio Haaglanden, is genomineerd voor de award Overheidsmanager van het Jaar 2020. Samen met twee andere genomineerden staat zij in de finale. Op donderdag 5 november van 17:30 tot 19:00 uur vindt de uitreiking plaats, deze is te volgen via een livestream.

Uitreiking

De uitreiking vindt plaats in de Ridderzaal in Den Haag, via deze link kun je je aanmelden om de livestream te volgen. Niet alleen volg je de uitreiking van de Overheidsmanager van het Jaar, ook krijg je een exclusief kijkje in de Ridderzaal en weet je welke organisatie de Award Overheidsorganisatie van het jaar in de wacht sleept. Daarnaast wordt traditiegetrouw ook de Jonge Ambtenaar van het Jaar bekendgemaakt.

Esther Lieben, Algemeen Directeur Veiligheidsregio Haaglanden en Commandant Brandweer Haaglanden, poseert in daklift

Nominatie Esther Lieben

De organisatie van de Overheidsawards geeft de volgende motivatie voor Esthers nominatie voor Overheidsmanager van het Jaar:

“Esther Lieben geeft haar medewerkers de ruimte om maatwerk te leveren en te experimenteren, maar zorgt ze dat het beoogde doel niet vergeten wordt. In de successen die daarbij behaald worden, zet ze haar medewerkers centraal. Tegelijkertijd maakt ze zich hard voor diversiteit binnen haar organisatie vanuit de visie dat een organisatie die de samenleving dient daarvan een afspiegeling moet zijn. Zo dient het werk van de veiligheidsregio als inspiratie voor andere organisaties. Esther is een authentieke overheidsmanager die weet waar ze voor staat. Met hart voor het veiligheidsdomein, de uitvoering en bijbehorend vakmanschap, weet zij de juiste partijen, met name in crisistijden, goed met elkaar te verbinden.”

Benieuwd naar de andere finalisten? Neem dan een kijkje op de website van de Overheidsawards. Klik hier om naar de website van overheidsawards te gaan.

Meer nieuws

Sintvoorieder1

15 november 2022

Brandweer Haaglanden doneert cadeaus aan Stichting Sintvoorieder1

Vandaag brachten onze brandweercollega’s twee volle zakken met (brandweer)cadeaus naar Stichting Sintvoorieder1. Jaarlijks zamelt deze stichting Sinterklaascadeaus in voor kinderen die opgroeien in...

Lees meer »
Suriname bezoek

07 november 2022

Bezoek van het Korps Brandweer Suriname aan Brandweer Haaglanden

Brandweer Haaglanden ontving afgelopen week speciaal bezoek: commandant Jakhari en plaatsvervangend commandant Edam van Korps Brandweer Suriname. Tijdens hun werkbezoek maakten zij nader kennis met...

Lees meer »
Bas, Bart en Stefan in de hoogwerker

04 oktober 2022

Betere en snellere beeldvorming door vernieuwd camerasysteem

Veiligheidsregio Haaglanden heeft een vernieuwd camerasysteem op de hoogwerker van brandweerkazerne Loosduinen. Het systeem is beter en sneller dan het huidige systeem. Hierdoor beschikt de brandweer...

Lees meer »