5 november: livestream uitreiking award Overheidsmanager van het Jaar

03 november 2020

Esther Lieben, directeur en Commandant Brandweer van de Veiligheidsregio Haaglanden, is genomineerd voor de award Overheidsmanager van het Jaar 2020. Samen met twee andere genomineerden staat zij in de finale. Op donderdag 5 november van 17:30 tot 19:00 uur vindt de uitreiking plaats, deze is te volgen via een livestream.

Uitreiking

De uitreiking vindt plaats in de Ridderzaal in Den Haag, via deze link kun je je aanmelden om de livestream te volgen. Niet alleen volg je de uitreiking van de Overheidsmanager van het Jaar, ook krijg je een exclusief kijkje in de Ridderzaal en weet je welke organisatie de Award Overheidsorganisatie van het jaar in de wacht sleept. Daarnaast wordt traditiegetrouw ook de Jonge Ambtenaar van het Jaar bekendgemaakt.

Esther Lieben, Algemeen Directeur Veiligheidsregio Haaglanden en Commandant Brandweer Haaglanden, poseert in daklift

Nominatie Esther Lieben

De organisatie van de Overheidsawards geeft de volgende motivatie voor Esthers nominatie voor Overheidsmanager van het Jaar:

“Esther Lieben geeft haar medewerkers de ruimte om maatwerk te leveren en te experimenteren, maar zorgt ze dat het beoogde doel niet vergeten wordt. In de successen die daarbij behaald worden, zet ze haar medewerkers centraal. Tegelijkertijd maakt ze zich hard voor diversiteit binnen haar organisatie vanuit de visie dat een organisatie die de samenleving dient daarvan een afspiegeling moet zijn. Zo dient het werk van de veiligheidsregio als inspiratie voor andere organisaties. Esther is een authentieke overheidsmanager die weet waar ze voor staat. Met hart voor het veiligheidsdomein, de uitvoering en bijbehorend vakmanschap, weet zij de juiste partijen, met name in crisistijden, goed met elkaar te verbinden.”

Benieuwd naar de andere finalisten? Neem dan een kijkje op de website van de Overheidsawards. Klik hier om naar de website van overheidsawards te gaan.

Meer nieuws

Microscopische weergave van het coronavirus, daaroverheen de tekst Covid-19

26 november 2020

Geen nieuwe carbid-initiatieven in regio Haaglanden

De Veiligheidsregio Haaglanden benadrukt dat carbidschieten geen alternatief is voor het afsteken van vuurwerk tijdens komende jaarwisseling. Er komt daarom in de regio Haaglanden geen ruimte voor...

Lees meer »
Microscopische weergave van het coronavirus, daaroverheen de tekst Covid-19

18 november 2020

Nieuwe noodverordening 18 november

Op 18 november 2020 om 23.59 uur treedt een nieuwe noodverordening (COVID-19) in werking. Deze nieuwe noodverordening vind je hier

Lees meer »
Microscopische weergave van het coronavirus, daaroverheen de tekst Covid-19

10 november 2020

Veiligheidsregio Haaglanden: mijd drukke momenten bij eindejaarsinkopen

De Veiligheidsregio Haaglanden roept haar inwoners op zoveel mogelijk de eindejaarsboodschappen uit te spreiden en drukke momenten te vermijden.

Lees meer »