Brandweer Haaglanden doneert cadeaus aan Stichting Sintvoorieder1

15 november 2022

Sinterklaas is weer in het land wat betekent dat pakjesavond om de hoek is. Een cadeautje krijgen op pakjesavond is alleen niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Vandaag brachten onze collega’s van Brandweer Haaglanden daarom twee volle zakken met (brandweer)cadeaus naar Stichting Sintvoorieder1. Onder de brandweer gerelateerde cadeaus bevonden zich ook rookmelders. Jaarlijks zamelt deze stichting sinterklaascadeaus in voor kinderen die opgroeien in verborgen armoede. Voor 1 op de 10 kinderen die opgroeien in armoede is een sinterklaascadeautje niet vanzelfsprekend. Stichting Sintvoorieder1 zet zich in om ook deze kinderen op pakjesavond te verrassen. Daar wilde Brandweer Haaglanden graag aan bijdragen.

Ook Kazerne Wassenaar kwam in actie. Zij zorgden voor 50 cadeaus voor de stichting. Deze werden opgehaald door Omroep West op de kazerne zelf.

Sintvoorieder1
Sintervoorieder1
Sintvoorieder1 Wassenaar

Meer nieuws

De Lier wint brandweerwedstrijden
Beeld: Carolien Valstar

12 september 2023

Kazerne De Lier wint brandweerwedstrijden 2023

Op zaterdag 9 september vonden de jaarlijkse brandweerwedstrijden plaats. De ploeg van kazerne De Lier won en mag zich landskampioen 2023 noemen.

Lees meer »
Tekenmoment nieuwe hoogwerkers

24 augustus 2023

Bestelling tien nieuwe hoogwerkers voor Brandweer Haaglanden

Vandaag ondertekent Esther Lieben, commandant Brandweer Haaglanden, de opdracht voor tien nieuwe hoogwerkers (redvoertuigen) van Kenbri Fire Fighting. Kenbri, leverancier van materialen en voertuigen...

Lees meer »
Commandant Brandweer Haaglanden Esther Lieben

09 augustus 2023

Brandweer Haaglanden bereidt zich voor op risico’s energietransitie en pleit voor wet- en regelgeving

Verduurzaming en energietransitie zijn goede ontwikkelingen. Zonnepanelen, elektrische auto’s en nieuwe manieren om energie op te wekken zijn niet meer uit ons straatbeeld weg te denken.

Lees meer »