Mooie dag voor bewoners van stichting Ipse de Bruggen

13 juni 2019

Ondanks het slechte weer beleefden de bewoners van Stichting Ipse de Bruggen Keijzershof woensdag 12 juni een geweldige middag.

Een team van Brandweer Haaglanden organiseerde in samenwerking met Ipse de Bruggen, de gemeente Pijnacker-Nootdorp, politie en Rondom Wonen een middag vol activiteiten op de kazerne.

Twee bewoners bezochten, rondgereden in een politieauto als VIP, diverse brandweerkazernes en politiebureaus. De tocht eindigde op de kazerne in Pijnacker waar de andere bewoners al aanwezig waren voor een barbecue en een zeskamp.

“De brandweermannen die in dienst waren, maar ook de andere aanwezigen deden enthousiast mee met de zeskamp”, vertelt Arjen Braat, algemeen medewerker bij de Veiligheidsregio Haaglanden. “Geweldig om te zien hoe we de bewoners een onvergetelijke dag hebben bezorgd met eigenlijk maar zo weinig! Het was een groot succes voor alle betrokkenen.”

Onvergetelijke dag voor bewoners Ipse de Bruggen
Onvergetelijke dag voor bewoners Ipse de Bruggen

Meer nieuws

Logo VRH

15 januari 2021

Onderzoek IFV over voorspelbaarheid ontstaan en verspreiding vliegvuur

Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) heeft op verzoek van de Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) nader onderzoek uitgevoerd naar de voorspelbaarheid van vliegvuur.

Lees meer »
Tekening van verschillende hulpdiensten

04 januari 2021

Rapportage incidenten jaarwisseling 2020-2021

Het was een drukke maar goed beheersbare jaarwisseling. In het bijgevoegde rapport lees je meer hierover.  

Lees meer »
Microscopische weergave van het coronavirus, daaroverheen de tekst Covid-19

28 december 2020

COVID-19: Tweede verantwoordingsdocument voorzitter VRH

De voorzitter van de veiligheidsregio Haaglanden, Jan van Zanen, legt met een uitgebreid document aan alle negen gemeenteraden verantwoording af over de noodverordeningen en de daaruit voortvloeiende...

Lees meer »