Nieuw: Brandweer Haaglanden op social media

24 maart 2023

Vanaf nu is Brandweer Haaglanden te vinden op social media! Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven én meer te weten te komen over ons werk.

Tot voorheen was informatie over Brandweer Haaglanden te vinden op de kanalen van Veiligheidsregio Haaglanden (VRH). De nieuwe kanalen geven volgers een beter en passender kijkje in de keuken van deze tak van onze organisatie. Zo geven we volgers een uniek kijkje achter de schermen. Niet alleen op onze kazernes, maar ook op de meldkamer en wat er op kantoor gebeurt. Ook worden volgers hier op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures. Heb je iets wat je graag wil zien of weten? Schroom dan niet om een berichtje te sturen naar ons.

Brandweer Haaglanden was al wel actief op Twitter. Hier vind je informatie over incidenten en crises in de regio. Dit blijft hetzelfde.

 

Social media kanalen Veiligheidsregio Haaglanden

De Facebook- en Instagramkanalen van Veiligheidsregio Haaglanden blijven gewoon bestaan. Deze kanalen worden voornamelijk ingezet voor nieuws over de organisatie en vacatures binnen Bedrijfsvoering (HRM, Communicatie, Facilitair, Financiën, ICT, Inkoop). Ook blijven informatie en updates over de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) en de geneeskundige meldkamer op deze pagina verschijnen. Eens in de zoveel tijd wordt de brandweercontent ook door gedeeld met de VRH-kanalen, dus helemaal verdwijnt deze content niet. Blijf ons zeker ook op deze kanalen volgen.

Social media Brandweer Haaglanden

Instagram

Volg Brandweer Haaglanden op Instagram

Klik hier

Facebook

Volg Brandweer Haaglanden op Facebook

Klik hier

Twitter

Volg Brandweer Haaglanden op Twitter

Klik hier
Brandweerman in bluspak

Meer nieuws

Het logo van het kwaliteitskeurmerk

29 november 2023

GHOR Haaglanden voldoet (nog steeds) aan HKZ-kwaliteitseisen

De Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) is sinds enkele jaren HKZ-gecertificeerd. Dit is een kwaliteitskeurmerk in de zorg. Onlangs vond een zogenaamde opvolgaudit plaats.

Lees meer »
Intentieverklaring Brandweer Haaglanden en Zuid-West College Den Haag

28 november 2023

Brandweer Haaglanden en het Haagse Zuid-West College slaan handen ineen

Esther Lieben, Commandant Brandweer Haaglanden, en Anne Sinke-Hagoort, directeur Zuid-West College, ondertekenden op maandag 27 november een intentieverklaring. Met deze verklaring slaan de partijen...

Lees meer »
Infographic van de ecologische voetafdruk van Veiligheidsregio Haaglanden

31 oktober 2023

Veiligheidsregio Haaglanden behaalt CO2-bewustcertificaat van de CO2-Prestatieladder

Een groene mijlpaal voor de VRH! Op 23 oktober heeft Veiligheidsregio Haaglanden het CO2-bewustcertificaat van CO2-Prestatieladder op niveau 3 behaald.

Lees meer »