Nieuw: Brandweer Haaglanden op social media

24 maart 2023

Vanaf nu is Brandweer Haaglanden te vinden op social media! Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven én meer te weten te komen over ons werk.

Tot voorheen was informatie over Brandweer Haaglanden te vinden op de kanalen van Veiligheidsregio Haaglanden (VRH). De nieuwe kanalen geven volgers een beter en passender kijkje in de keuken van deze tak van onze organisatie. Zo geven we volgers een uniek kijkje achter de schermen. Niet alleen op onze kazernes, maar ook op de meldkamer en wat er op kantoor gebeurt. Ook worden volgers hier op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures. Heb je iets wat je graag wil zien of weten? Schroom dan niet om een berichtje te sturen naar ons.

Brandweer Haaglanden was al wel actief op Twitter. Hier vind je informatie over incidenten en crises in de regio. Dit blijft hetzelfde.

 

Social media kanalen Veiligheidsregio Haaglanden

De Facebook- en Instagramkanalen van Veiligheidsregio Haaglanden blijven gewoon bestaan. Deze kanalen worden voornamelijk ingezet voor nieuws over de organisatie en vacatures binnen Bedrijfsvoering (HRM, Communicatie, Facilitair, Financiën, ICT, Inkoop). Ook blijven informatie en updates over de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) en de geneeskundige meldkamer op deze pagina verschijnen. Eens in de zoveel tijd wordt de brandweercontent ook door gedeeld met de VRH-kanalen, dus helemaal verdwijnt deze content niet. Blijf ons zeker ook op deze kanalen volgen.

Social media Brandweer Haaglanden

Instagram

Volg Brandweer Haaglanden op Instagram

Klik hier

Facebook

Volg Brandweer Haaglanden op Facebook

Klik hier

Twitter

Volg Brandweer Haaglanden op Twitter

Klik hier
""

Meer nieuws

""

Kazerne Monster bedankt tieners voor hulp tijdens brand Poeldijk

28 februari 2024

Op vrijdagavond 2 februari brak er een grote brand uit in een bedrijfspand aan de Jupiter in Poeldijk. Dankzij een slimme actie van Jordy (17) Robbie (17) en Jay (16) kon de brandweer de achterkant...

Lees meer »
Een afbeelding met de tekst Jaaroverzicht 2023 en het logo van de veiligheidsregio Haaglanden

Jaaroverzicht 2023

30 januari 2024

Ook in 2023 zijn er weer veel incidenten bestreden, is er veel geoefend, hebben we preventief opgetreden en brachten we veel adviezen uit. Benieuwd naar de cijfers en hoogtepunten van 2023?

Lees meer »
""

Duurzaamheid in de praktijk

16 januari 2024

Ook wij dragen ons steentje bij aan het milieu. De afgelopen maanden hebben er al veel zichtbare én onzichtbare veranderingen plaatsgevonden.

Lees meer »