Nieuwe manschappen beëdigd

17 mei 2019

In kazerne Loosduinen vond vanmiddag de beëdiging van nieuwe beroepsmanschappen plaats. Vanaf nu gaan ze écht aan de slag als brandweerman/vrouw.

Na een opleiding van negen maanden is het vandaag zo ver: de nieuwe beroepsmanschappen zijn beëdigd en krijgen hun diploma. Ze gaan aan de slag op verschillende kazernes verspreid over Veiligheidsregio Haaglanden.

Hieronder enkele foto’s van vanmiddag. Benieuwd hoe de opleiding ervaren wordt door onze nieuwe brandweerman Wesley Velthuysen? Klik hier voor zijn verhaal.

Beediging nieuwe hulpverlener
Teamfoto hulpverleners

Meer nieuws

Een afbeelding met de tekst Jaaroverzicht 2023 en het logo van de veiligheidsregio Haaglanden

Jaaroverzicht 2023

30 januari 2024

Ook in 2023 zijn er weer veel incidenten bestreden, is er veel geoefend, hebben we preventief opgetreden en brachten we veel adviezen uit. Benieuwd naar de cijfers en hoogtepunten van 2023?

Lees meer »
""

Duurzaamheid in de praktijk

16 januari 2024

Ook wij dragen ons steentje bij aan het milieu. De afgelopen maanden hebben er al veel zichtbare én onzichtbare veranderingen plaatsgevonden.

Lees meer »
""

Brandweer Haaglanden ontvangt vijf nieuwe voertuigen voor technische hulpverlening

12 januari 2024

Tijdens een feestelijk moment werden twee van de vijf nieuwe hulpverleningsvoertuigen onthuld in kazerne Loosduinen en officieel in ontvangst genomen door de directeur Brandweerzorg. Met de nieuwe...

Lees meer »