Vandaag online: onze nieuwe website!

08 april 2019

Wij hebben de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuwe website. En dit is het resultaat! Een herkenbaar maar frisser uiterlijk, meer nieuws & achtergrondverhalen, up-to-date informatie en een prominenter plek voor vacatures.

Nieuw

Al langere tijd wilden wij onze website vernieuwen. De oude voldeed niet aan de wensen van deze tijd. Er is flink gesleuteld aan inhoud en vorm waardoor we nu een overzichtelijke website kunnen presenteren.

Nieuwsbrief

Goed nieuws voor iedereen die geïnteresseerd is in onze nieuwsberichten, achtergrondverhalen en onze vacatures: we starten binnenkort met het versturen van een nieuwsbrief. Aanmelden daarvoor kan heel eenvoudig via buttons op verschillende plekken op onze website.

Suggesties zijn welkom

Wij willen relevante content bieden en up-to-date zijn. Vragen of suggesties zijn daarbij welkom door te sturen naar ons mailadres: communicatie@vrh.nl.

Meer nieuws

Een afbeelding met de tekst Jaaroverzicht 2023 en het logo van de veiligheidsregio Haaglanden

Jaaroverzicht 2023

30 januari 2024

Ook in 2023 zijn er weer veel incidenten bestreden, is er veel geoefend, hebben we preventief opgetreden en brachten we veel adviezen uit. Benieuwd naar de cijfers en hoogtepunten van 2023?

Lees meer »
""

Duurzaamheid in de praktijk

16 januari 2024

Ook wij dragen ons steentje bij aan het milieu. De afgelopen maanden hebben er al veel zichtbare én onzichtbare veranderingen plaatsgevonden.

Lees meer »
""

Brandweer Haaglanden ontvangt vijf nieuwe voertuigen voor technische hulpverlening

12 januari 2024

Tijdens een feestelijk moment werden twee van de vijf nieuwe hulpverleningsvoertuigen onthuld in kazerne Loosduinen en officieel in ontvangst genomen door de directeur Brandweerzorg. Met de nieuwe...

Lees meer »