Veiligheidsregio Haaglanden en Haagse Hogeschool tekenen samenwerkingsovereenkomst

11 april 2023

De afgelopen jaren heeft Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) meerdere studenten van de Haagse Hogeschool mogen verwelkomen als stagiair(e) of als nieuwe medewerker. Om deze samenwerking te versterken, tekenden beide partijen daarom vandaag een samenwerkingsovereenkomst.

 

De VRH tekent een overeenkomst met de Faculteit Bestuur, Recht en Veiligheid van de Haagse Hogeschool. Binnen deze faculteit vallen de opleidingen Bestuurskunde en Overheidsmanagement (B/O) en Integrale Veiligheidskunde (IVK). Het doel van de samenwerking is het vergroten van de kennis en het begrip voor de veiligheidsproblematiek, in de breedste zin van het woord. Dit wordt gedaan door het aanbieden van bijvoorbeeld afstudeerplekken, werkbezoeken, snuffelstages, gastcolleges en leer-arbeidsplekken.

 

Namens de VRH ondertekende Esther Lieben de overeenkomst.

We kijken uit naar een prettige samenwerking.

Samenwerkingsovereenkomst VRH en Haagse Hogeschool

Kom stage lopen bij de VRH

Wij hebben regelmatig plaats voor stagiaires, afstudeeropdrachten en LAP-ers. 

Meer nieuws

Burgemeester Van Zanen hijst de roodgele vlag

02 mei 2023

Start van het buitenzwem- en strandseizoen

In Nederland start op 1 mei officieel het buitenzwem- en strandseizoen. Het elf kilometer lange strand van Den Haag wordt vanaf deze datum bewaakt door de lifeguards van Veiligheidsregio Haaglanden...

Lees meer »
Logo VRH

04 april 2023

Nieuwe regionale plannen rampenbestrijding en crisisbeheersing

Veiligheidsregio Haaglanden heeft nieuwe regionale plannen opgesteld rondom rampenbestrijding en crisisbeheersing. Deze plannen geven inzicht in de risico's op rampen en crises in onze regio en...

Lees meer »
Brandweer Haaglanden

24 maart 2023

Nieuw: Brandweer Haaglanden op social media

Vanaf nu is Brandweer Haaglanden te vinden op social media! Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven én meer te weten te komen over ons werk.

Lees meer »