Veiligheidsregio Haaglanden en Haagse Hogeschool tekenen samenwerkingsovereenkomst

11 april 2023

De afgelopen jaren heeft Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) meerdere studenten van de Haagse Hogeschool mogen verwelkomen als stagiair(e) of als nieuwe medewerker. Om deze samenwerking te versterken, tekenden beide partijen daarom vandaag een samenwerkingsovereenkomst.

 

De VRH tekent een overeenkomst met de Faculteit Bestuur, Recht en Veiligheid van de Haagse Hogeschool. Binnen deze faculteit vallen de opleidingen Bestuurskunde en Overheidsmanagement (B/O) en Integrale Veiligheidskunde (IVK). Het doel van de samenwerking is het vergroten van de kennis en het begrip voor de veiligheidsproblematiek, in de breedste zin van het woord. Dit wordt gedaan door het aanbieden van bijvoorbeeld afstudeerplekken, werkbezoeken, snuffelstages, gastcolleges en leer-arbeidsplekken.

 

Namens de VRH ondertekende Esther Lieben de overeenkomst.

We kijken uit naar een prettige samenwerking.

Samenwerkingsovereenkomst VRH en Haagse Hogeschool

Kom stage lopen bij de VRH

Wij hebben regelmatig plaats voor stagiaires, afstudeeropdrachten en LAP-ers. 

Klik hier

Meer nieuws

De Lier wint brandweerwedstrijden
Beeld: Carolien Valstar

12 september 2023

Kazerne De Lier wint brandweerwedstrijden 2023

Op zaterdag 9 september vonden de jaarlijkse brandweerwedstrijden plaats. De ploeg van kazerne De Lier won en mag zich landskampioen 2023 noemen.

Lees meer »
Tekenmoment nieuwe hoogwerkers

24 augustus 2023

Bestelling tien nieuwe hoogwerkers voor Brandweer Haaglanden

Vandaag ondertekent Esther Lieben, commandant Brandweer Haaglanden, de opdracht voor tien nieuwe hoogwerkers (redvoertuigen) van Kenbri Fire Fighting. Kenbri, leverancier van materialen en voertuigen...

Lees meer »
Commandant Brandweer Haaglanden Esther Lieben

09 augustus 2023

Brandweer Haaglanden bereidt zich voor op risico’s energietransitie en pleit voor wet- en regelgeving

Verduurzaming en energietransitie zijn goede ontwikkelingen. Zonnepanelen, elektrische auto’s en nieuwe manieren om energie op te wekken zijn niet meer uit ons straatbeeld weg te denken.

Lees meer »