Vrijwilligerscampagne 2019 van start!

02 augustus 2019

Kom jij ook bij de brandweer werken naast je huidige baan? Het kan gewoon. Echt!

Een brandweerman/vrouw blust niet alleen brand, de missie is het redden van mens en dier. Denk bijvoorbeeld aan optredens bij ernstige verkeersongevallen, hulpverlening bij stormschade óf het redden van dieren uit de sloot.

Werving vrijwilligers
landd

Onze vrijwilligers van de kazernes van Midden-Delfland, Westland en Wassenaar vervullen naast hun vaste baan hun taak bij de brandweer. Ze zijn opgeleid en worden vakgericht getraind tijdens de wekelijkse oefenavond op de eigen kazerne.

We zoeken vrouwen- en mannen vanaf 18 jaar die wonen of werken op maximale afstand van vier minuten van de brandweerkazerne, een goede conditie hebben, minimaal een VMBO-diploma én bereid zijn de benodigde landelijk erkende brandweerdiploma’s te behalen.

Afgelopen weken is er hard gewerkt aan de vrijwilligerscampagne. De komende weken laten we via onze (social) mediakanalen potentiële brandweermannen en-vrouwen kennis maken met het mooie brandweervak.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden als vrije instroom brandweercollega (vrijwilliger) op de Brandweer-Haaglanden-zoekt-jou pagina via deze link: https://www.brandweer.nl/haaglanden/zoektjou/welkom of klik hier

stoer
land

Meer nieuws

reddingsbrigade voertuig

15 juli 2021

Haaglanden schiet Limburg-Zuid te hulp

Naar aanleiding van de overstromingen in het zuiden van ons land is een deel van de Nationale Reddingsvloot (NRV) vannacht gealarmeerd om bijstand te verlenen.

Lees meer »
QRT voertuig met luifel

15 juli 2021

Brandweerkazerne Laak in Den Haag verwelkomt nieuw voertuig voor Quick Response Team (QRT)

Kazerne Laak vervangt de twee oude busjes door één nieuwe vrachtwagen.

Lees meer »
Logo VRH

15 januari 2021

Onderzoek IFV over voorspelbaarheid ontstaan en verspreiding vliegvuur

Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) heeft op verzoek van de Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) nader onderzoek uitgevoerd naar de voorspelbaarheid van vliegvuur.

Lees meer »