Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je een overzicht van de veelgestelde vragen over het werken bij Veiligheidsregio Haaglanden. De lijst is niet uitputtend. Heb jij na het lezen van deze lijst nog andere vragen over het werken bij ons of misschien wel over een specifieke vacature? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dat kan via het algemene nummer van de HR-afdeling: 06-10595682.

Over de arbeidsvoorwaarden
  • Elke medewerker heeft recht op een tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering. Deze tegemoetkoming is bruto € 168,00 voor ambtenaren van wie het salaris maal de deeltijdfactor hoger is dan het maximum van schaal 6. Ambtenaren met een salarisschaal lager dan schaal 7, ontvangen een tegemoetkoming van € 296,00 bruto per jaar.

  • De VRH stimuleert (persoonlijke) ontwikkeling! Er is dan ook een centraal opleidingsbudget beschikbaar. Heb je een goed voorstel? Bespreek dit dan samen met je leidinggevende. Na akkoord wordt jouw opleiding (geheel of gedeeltelijk) vanuit het centrale opleidingsbudget gefinancierd. Daarnaast hebben we een online platform (GoodHabitz) waar je online, onbeperkt en gratis korte trainingen kunt volgen.

Over thuiswerken
Overige vragen
  • De VRH vindt het belangrijk dat alle medewerkers goed in hun vel zitten. Daarom is het belangrijk dat er een open en veilige werksfeer is, waarbij ruimte is voor gesprek. Daarnaast heeft de VRH meerdere sportzalen op verschillende locaties, waar alle medewerkers kosteloos gebruik van mogen maken. Er worden regelmatig gezamenlijke (sport-)activiteiten georganiseerd in het kader van Vitaliteit. Ook is er een zeer actieve personeelsvereniging. Zij organiseren maandelijks sportactiviteiten, workshops en zelfs een jaarlijks personeelsfeest. Voor ieder wat wils!

Overleg met meerdere collega's, sommige met en sommige zonder brandweeruniform
Collega's, met en zonder uniform, al lopende met elkaar in gesprek