Eerste paal nieuwe brandweerkazerne Naaldwijk

29 mei 2019

Dinsdag 28 mei heeft burgemeester Bouke Arends samen met drie leden van de jeugdbrandweer de eerste paal geslagen voor de nieuwe, tijdelijke, brandweerkazerne in Naaldwijk. De kazerne wordt begin 2020 in gebruik genomen.

 

De kazerne wordt gebouwd aan de ’s-Gravenzandseweg in Naaldwijk. Op de plaats van het oude onderkomen van de brandweer komen woningen voor ouderen.

Met het besluit tot de bouw van deze woningen begon een zoektocht naar een geschikte locatie voor een nieuwe brandweerkazerne. Die locatie is nog niet gevonden. Daarom is besloten tot het bouwen van een tijdelijke kazerne, die de komende 15 jaar een thuisbasis biedt aan de Naaldwijkse vrijwilligers van Brandweer Haaglanden. In die tijd wordt er gezocht naar een geschikte locatie voor een definitieve kazerne.

 

Foto's: Westland Report

Eerste paal nieuwe brandweerkazerne Naaldwijk

Meer nieuws

Logo VRH

15 januari 2021

Onderzoek IFV over voorspelbaarheid ontstaan en verspreiding vliegvuur

Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) heeft op verzoek van de Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) nader onderzoek uitgevoerd naar de voorspelbaarheid van vliegvuur.

Lees meer »
Tekening van verschillende hulpdiensten

04 januari 2021

Rapportage incidenten jaarwisseling 2020-2021

Het was een drukke maar goed beheersbare jaarwisseling. In het bijgevoegde rapport lees je meer hierover.  

Lees meer »
Microscopische weergave van het coronavirus, daaroverheen de tekst Covid-19

28 december 2020

COVID-19: Tweede verantwoordingsdocument voorzitter VRH

De voorzitter van de veiligheidsregio Haaglanden, Jan van Zanen, legt met een uitgebreid document aan alle negen gemeenteraden verantwoording af over de noodverordeningen en de daaruit voortvloeiende...

Lees meer »