Werken bij Veiligheidsregio Haaglanden is bijzonder. Wij zetten ons elke dag in voor een (brand)veilige regio Haaglanden. Van brandweermannen en -vrouwen tot meldkamercentralisten en van HRM- en financiën-specialisten tot adviseurs op het gebied van omgevingsveiligheid. Iedere medewerker is bij ons van onschatbare waarde en een belangrijke spil om de regio (brand)veilig te maken en te houden. Dat doen we het liefst met een personeelsbestand dat een afspiegeling is van ons werkgebied. Verschillende mensen met verschillende kwaliteiten: divers en inclusief. Alleen op die manier kunnen wij goed inspelen op kansen, ontwikkelingen en risico’s in onze omgeving. Word jij onze nieuwe collega?

BEKIJK ALLE VACATURES 

Maak kennis met de veiligheidsregio

De Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om de veiligheid van iedereen die in de regio Haaglanden woont, werkt en/of bezoekt te vergroten. We doen dat tijdens een ramp of crisis, maar ook op een gewone dag. Zo regelt de VRH voor negen gemeenten:

1232
Gemotiveerde collega's
93282
Intake spoedmeldingen door meldkamers
13988
Uitrukken brandweer

Diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid

Diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid zijn belangrijke thema’s voor Veiligheidsregio Haaglanden. We zijn van, voor en door de samenleving. Wij vinden het belangrijk om een afspiegeling te zijn van de samenleving.

Daarom streven we naar een divers personeelsbestand met collega’s die over verschillende kwaliteiten beschikken.

LEES MEER

Vergaderfoto van overleg brandveiligheid

Werken op de Meldkamer Ambulancezorg

Bij de Meldkamer Ambulancezorg (MKA) in Den Haag coördineren we 24/7 de medische hulpverlening in regio Haaglanden. Jaarlijks verwerkt het team meer dan 150.000 telefonische meldingen en verstrekt het ruim 100.000 ritopdrachten aan ambulances. Verpleegkundig- en logistiek centralisten werken nauw samen om de juiste medische hulpverlening te bieden en te coördineren.

Ben jij benieuwd naar het werk op de meldkamer? 

LEES MEER

Centralist Geneeskundige meldkamer aan het werk

Veelgestelde vragen

Lijkt het jou leuk om bij onze unieke organisatie te werken? En/of heb je een vacature gezien die aansluit bij jouw wensen en interesses? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Wellicht heb je eerst nog wat vragen over het werken bij Veiligheidsregio Haaglanden? Daarom hebben we een overzicht met de meest gestelde vragen voor jou opgesteld.

LEES MEER

""

Open sollicitatie of op zoek naar een (afstudeer)stage?

Wil jij graag werken bij Veiligheidsregio Haaglanden, maar staat er geen geschikte vacature voor jou online? Of ben je op zoek naar een (afstudeer)stage, maar zie je geen openstaande stageplek voorbijkomen bij ons? Schroom dan niet om ons een open sollicitatie te sturen. We zijn heel benieuwd naar jou en naar hoe jij onze organisatie kunt versterken.  

open sollicitatie(afstudeer)stage

Twee collega's in gesprek, het lijkt een adviesgesprek

 

Onze HR-adviseurs

Ben jij benieuwd naar het werken bij Veiligheidsregio Haaglanden en welke kansen er voor jou zijn? Of heb je vragen over één specifieke functie? Dan kun je contact opnemen met onze HR-afdeling via het algemene telefoonnummer 06-10595682. Je kunt ook één van onze HR-adviseurs rechtstreeks benaderen:

Portretfoto Yvonne hr adviseur
Yvonne
yvonne.van.den.berg@vrh.nl
06-15961977
Portretfoto Edmee hr adviseur
Edmee
edmee.van.der.made@vrh.nl
06-53105391
Portretfoto Elke hr adviseur
Elke
elke.groothuis-wright@vrh.nl
06-15037610
Portretfoto van HR-adviseur Joke
Joke
joke.olie@vrh.nl
06-15055946
Getekende weergave van een silhouet
Ria
ria.bazuin@vrh.nl
06-50231125

Verhalen van medewerkers

Machteld, Judith en Gabriela van de afdeling Inkoop & Contractmanagement
Machteld, Judith en Gabriela van de afdeling Inkoop & Contractmanagement
Machteld, Judith, Gabriela, Inkoop & Contractmanagement

De stille krachten van de Veiligheidsregio Haaglanden

Lees dit verhaal
""
Patrick, brandweerman kazerne Centrum

Zij-instromen bij brandweer Haaglanden

Lees dit verhaal