Kom naar de open dag van de nieuwe brandweerkazerne in Naaldwijk

22 januari 2020

Op zaterdag 1 februari 2020 is er een open dag bij de nieuwe brandweerkazerne in Naaldwijk, ’s-Gravenzandseweg 38. De brandweerkazerne is inmiddels overgedragen van de gemeente Westland aan Veiligheidsregio Haaglanden en is officieel in gebruik genomen door de brandweervrijwilligers van Naaldwijk.

Alle inwoners van Naaldwijk en omstreken zijn van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur. De brandweervrijwilligers geven graag een rondleiding in hun nieuwe onderkomen. Daarnaast is er een informatiestand over brandveilig leven en is er aandacht voor werving van nieuwe leden voor de (jeugd)brandweer. Voor de kinderen is er een leuke brandweerquiz georganiseerd door de jeugdbrandweer.

Kortom, iedereen is welkom tijdens de open dag in Naaldwijk.

Het pand van Kazerne Naaldwijk

Meer nieuws

""

Kazerne Monster bedankt tieners voor hulp tijdens brand Poeldijk

28 februari 2024

Op vrijdagavond 2 februari brak er een grote brand uit in een bedrijfspand aan de Jupiter in Poeldijk. Dankzij een slimme actie van Jordy (17) Robbie (17) en Jay (16) kon de brandweer de achterkant...

Lees meer »
Een afbeelding met de tekst Jaaroverzicht 2023 en het logo van de veiligheidsregio Haaglanden

Jaaroverzicht 2023

30 januari 2024

Ook in 2023 zijn er weer veel incidenten bestreden, is er veel geoefend, hebben we preventief opgetreden en brachten we veel adviezen uit. Benieuwd naar de cijfers en hoogtepunten van 2023?

Lees meer »
""

Duurzaamheid in de praktijk

16 januari 2024

Ook wij dragen ons steentje bij aan het milieu. De afgelopen maanden hebben er al veel zichtbare én onzichtbare veranderingen plaatsgevonden.

Lees meer »