Vrijwilligerscampagne gaat binnenkort van start!

17 juli 2019

Brandweervrijwilliger en werknemer/ondernemer? Het kan écht en is leuk!
Maandagavond 15 juli hebben er voor de nieuwe wervingscampagne voor vrijwilligers opnames plaatsgevonden bij brandweerkazerne De Lier. We zien het aantal nieuwe aanmeldingen voor manschappen bij de brandweer minder hard gaan dan gehoopt, maar dat is een landelijke trend. Wel weten wij dat er genoeg mensen zijn die Brandweer Haaglanden graag willen komen versterken. Niet alleen als beroeps, maar ook als vrijwillig brandweerman/vrouw die wordt opgeroepen in het eigen dorp of gebied als dat nodig is.

 

Om het mooie brandweervak onder de aandacht te brengen, start er binnenkort een nieuwe 'op-zoek-naar-vrijwilligers' wervingscampagne. Door verschillende thema's en de samenwerking met werkgevers laten we iedereen kennis maken met de combinatie vrijwilliger-werkgever bij de brandweer. Met deze campagne willen we ook de beweegredenen en misvattingen van de brandweervrijwilligers onder de aandacht brengen. Meer informatie over de campagne volgt!

Wil jij al graag meer weten over het worden van brandweervrijwilliger? Klik dan hier om meer te lezen en/of je gegevens achter te laten.  

Brandweervrijwilligers

Meer nieuws

reddingsbrigade voertuig

15 juli 2021

Haaglanden schiet Limburg-Zuid te hulp

Naar aanleiding van de overstromingen in het zuiden van ons land is een deel van de Nationale Reddingsvloot (NRV) vannacht gealarmeerd om bijstand te verlenen.

Lees meer »
QRT voertuig met luifel

15 juli 2021

Brandweerkazerne Laak in Den Haag verwelkomt nieuw voertuig voor Quick Response Team (QRT)

Kazerne Laak vervangt de twee oude busjes door één nieuwe vrachtwagen.

Lees meer »
Logo VRH

15 januari 2021

Onderzoek IFV over voorspelbaarheid ontstaan en verspreiding vliegvuur

Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) heeft op verzoek van de Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) nader onderzoek uitgevoerd naar de voorspelbaarheid van vliegvuur.

Lees meer »