Vrijwilligerscampagne gaat binnenkort van start!

17 juli 2019

Brandweervrijwilliger en werknemer/ondernemer? Het kan écht en is leuk!
Maandagavond 15 juli hebben er voor de nieuwe wervingscampagne voor vrijwilligers opnames plaatsgevonden bij brandweerkazerne De Lier. We zien het aantal nieuwe aanmeldingen voor manschappen bij de brandweer minder hard gaan dan gehoopt, maar dat is een landelijke trend. Wel weten wij dat er genoeg mensen zijn die Brandweer Haaglanden graag willen komen versterken. Niet alleen als beroeps, maar ook als vrijwillig brandweerman/vrouw die wordt opgeroepen in het eigen dorp of gebied als dat nodig is.

 

Om het mooie brandweervak onder de aandacht te brengen, start er binnenkort een nieuwe 'op-zoek-naar-vrijwilligers' wervingscampagne. Door verschillende thema's en de samenwerking met werkgevers laten we iedereen kennis maken met de combinatie vrijwilliger-werkgever bij de brandweer. Met deze campagne willen we ook de beweegredenen en misvattingen van de brandweervrijwilligers onder de aandacht brengen. Meer informatie over de campagne volgt!

Wil jij al graag meer weten over het worden van brandweervrijwilliger? Klik dan hier om meer te lezen en/of je gegevens achter te laten.  

Brandweervrijwilligers

Meer nieuws

Logo VRH

15 januari 2021

Onderzoek IFV over voorspelbaarheid ontstaan en verspreiding vliegvuur

Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) heeft op verzoek van de Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) nader onderzoek uitgevoerd naar de voorspelbaarheid van vliegvuur.

Lees meer »
Tekening van verschillende hulpdiensten

04 januari 2021

Rapportage incidenten jaarwisseling 2020-2021

Het was een drukke maar goed beheersbare jaarwisseling. In het bijgevoegde rapport lees je meer hierover.  

Lees meer »
Microscopische weergave van het coronavirus, daaroverheen de tekst Covid-19

28 december 2020

COVID-19: Tweede verantwoordingsdocument voorzitter VRH

De voorzitter van de veiligheidsregio Haaglanden, Jan van Zanen, legt met een uitgebreid document aan alle negen gemeenteraden verantwoording af over de noodverordeningen en de daaruit voortvloeiende...

Lees meer »