Smeerolie van de afdeling

01 september 2023

Inge, directiesecretaresse bij de GHOR

Inge werkt sinds december 2020 als directiesecretaresse bij GHOR Haaglanden. Binnenkort maakt ze de overstap naar een andere functie binnen de GHOR. Daarmee komt er een leuke functie vrij! “Je maakt deel uit van een gezellig team, niet onbelangrijk, en daarnaast is het werk ook nog eens leuk en variërend” vertelt Inge.

“De functie van directiesecretaresse is heel veelzijdig!” licht ze toe. “Het ene moment bereid je een MT-Zorg vergadering voor en werk je het verslag uit, de andere dag bied je ondersteuning bij projecten. Zo ben ik nu bijvoorbeeld druk met de voorbereiding van de verbouwing van onze werklocatie en was ik tot voorheen voor de GHOR nauw betrokken bij de migratie naar Office365.”

De smeerolie van de afdeling

“Daarnaast pak je veel regelzaken op. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s binnen de organisatie, zowel GHOR als Veiligheidsregio Haaglanden, als voor externe partners. En start er een nieuwe collega? Gaat er iemand weg? Is er een bijzondere mijlpaal? Dan zorg ik dat we diegene in het zonnetje zetten met een bloemetje en cadeautje. Eigenlijk wil je er in deze rol vooral voor zorgen dat iedereen happy is!”

“Dat doe ik niet alleen. Daarvoor werk ik fijn samen met Angelique, de managementassistent. We zijn goed op elkaar ingespeeld en zorgen er samen voor dat alle zaken binnen de GHOR goed verlopen en goed georganiseerd zijn. Onze missie is dat alles soepel verloopt en dat problemen opgelost zijn, voordat men weet dat deze er zijn. We zijn eigenlijk een beetje de smeerolie van de afdeling!”

Lijkt het jou leuk om de functie van Inge over te nemen? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet: Directiesecretaresse | Veiligheidsregio Haaglanden (vrh.nl) 

Inge Devilee, directiesecretaresse bij de GHOR

Werken bij de VRH